5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak karınin kullanılmaktadırlar.

Birokkalı yangın bapsı modelinin arz aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçün yangın kapıları kadar modeller de bulunuyor.

Sair bir şart ise bapların tamamıyla kemiksiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve ayan şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Sertifikasız yangın bapları da mutabık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir almaşık sunar.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir eksperlik kayranı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü takkadak kapının kolayca açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Genel amacı insanoğluın binayı pert görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa düzenır.

Göksu Kapı üretim Yangın Çıkış Kapısı alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en isabetli hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Hiç evham yasak ki yangın felaketi, sene içre güç kaybına niye olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile emtia kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve finans kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangına karşı güvende kalmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların can emniyetliğini peylemek için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Emniyet: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an peyda olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili muayene geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Bu doğrultuda talih de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page